Haberler

Efsane Başkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa spor eski Başkanlarından hayırsever işadamı Tarık Almış'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Geçirdiği operasyonun ardından evinde dinlenen Almış, ziyareti nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşadığı rahatsızlık sonucu geçirdiği tedavi sürecinin ardından evinde dinlenmeye çekilen Tarık Almış'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bir dönem Manisa spor başkanlığı yapan, Manisa'ya sağlık ocağı ve okul, Manisa spor'a da spor tesisleri kazandıran hayırsever işadamı Tarık Almış'a geçmiş olsun ziyaretinde Başkan Ergün'e MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mehmet Güzgülü ve işadamı Sebahattin Kayhan da eşlik etti. Efsane başkana geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, Almış'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Tarık Almış, ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Tarık Almış Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title