Haberler

Efkan Ala: Tuzak Kuranları Tuzaklara Gömdük

Ak Parti Erzurum milletvekili adayı ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, "Türkiye ne zaman istikrar içerisinde ufkuna, hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye kalksa o zaman önüne tuzaklar kuruluyor, engeller çıkarılıyor. Bize verdiğiniz güçle tuzak kuranları tuzaklara gömdük" dedi.

Ak Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından Esentepe Mahallesinde mitinge İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Ak Parti Tokat Milletvekili adayları, Belediye başkanı Eyüp Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Havai fişek gösterisi eşliğinde kürsüye gelen Efkan Ala, mitinge katılanlara teşekkür ederek Tokat'ta 5 milletvekilini de kazanacaklarını söyledi.

ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Türkiye'nin 100 yıldır bir sorunun cevabını aradığını söyleyen Efkan Ala, şöyle konuştu: "Bütün kavgalar, gürültüler, patırtılar bu sorunun üzerinde. O nedir, bu memleketi gerçekten kim yönetecek? Bu memlekette statüko mu, bir takım kendinden menkul güce sahip olduğunu düşünenler mi yoksa millet mi? Tokatlı yönetecek dediğin zaman problem başlıyor. Niye biliyor musunuz, uluslararası bir takım koalisyonlar devreye giriyor ve işbirliği yapıyorlar. Ama iyi olan taraf şu, bunlar eskiden netice alıyorladı. Şimdi neticeyi millet alıyor, Tokatlı alıyor. Onun için biz buna yeni Türkiye diyoruz. Kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor, kurdukları tuzağa kendileri düşüyor, saldırılarının altında kendileri kalıyorlar. Türkiye ne zaman istikrar içerisinde ufkuna, hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye kalksa o zaman önüne tuzaklar kuruluyor, engeller çıkarılıyor. Ama yine sizin duruşunuzla, bize verdiğiniz güçle tuzak kuranları tuzaklara gömdük, çukur kazanları çukurlara gömdük. Bizim özgürlüklerimizin önünde ki engelleri de kaldırdık. Artık başörtüsü kamuda serbest, okullarda serbest. Kardeşim biz milletin özgürlüğünü getiriyoruz, özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırıyoruz. Hem ekonomik gelişmesini sağlıyoruz, 660 binden fazla konut yaptık, konut edinmesini sağlıyoruz. Evde bakım ücreti veriyoruz, engelliye bakım ücreti veriyoruz. Bunlar ne yapıyorlar, bunların önünü kesmek, yıkmak için koalisyonlar kuruyorlar. Ama o koalisyonlardan hiç bir şey çıkmaz."

Efkan Ala, konuşmasının ardından partisinin milletvekili adayları ile birlikte vatandaşları selamlayarak alandan ayrıldı. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Ak Parti Erzurum Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title