Haberler

Efkan Ala: Taksim Miting Alanı Değil

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bazı sendikaların Taksim'de anma ve kutlama yapılması talebiyle ilgili, "Taksim miting alanı değildir. İstese de kamu otoritesi 'İzin veriyorum, vermiyorum' diye bir cümle kuramaz çünkü orası bir miting alanı değil." dedi.

ERMENİ TAZİYESİ

Bakan Ala, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor, AA editörlerinin sorularını cevaplandırdı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olayları ile ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin, şunları söyledi:

"Ermeni meselesinde dün ortaya konulan performans Türkiye'nin siyasetinin özgüveninin, geldiği noktayı gösteriyor. Türkiye'de bu tür meselelerde hep sonradan mesele olurdu, başkaları açıklama yapardı biz reaksiyonel tavır gösterirdik. Ama görülüyor ki artık Türkiye dış politikada izlediği yöntem ve dış politikada aldığı inisiyatifler, içerideki istikrarı, Türkiye'nin özellikle de Sayın Başbakan'ın provaktif davrandığını ortaya koyuyor.'

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Efkan Ala Türkiye 1 Mayıs Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (54)

serkanderindeniz2233@hotmail.com:

buda tayyip nederse yapıyo.kukla gibi...ne boş adam

26
18
yanıtYanıtla
aktif paperaktifpaper@hotmail.com:

işinize gelmiyo dimi

yanıt0
yanıt0
UUUU ÇOK ZEKİSİN YAyusufank11@hotmail.com:

boş adam arıyosan bi aynaya bak

yanıt0
yanıt0
Yüzen adAkaramanli85330@gmail.com:

isteyen istediği yerde miting yapmak ıstıyorsa ılk ıs anıtkabırde bır mıtıng duzenlemek KEMALİSTLERE İNAT

8
21
yanıtYanıtla
selimsk1971@mynet.com:

Kafan bu kadar çalışıyor

yanıt0
yanıt0
EMREempeefekan@yandex.com:

HULOGGGGGG

yanıt0
yanıt0
TRAQUAcsolum@mynet.com:

Tayyip zaten işçi düşmanı. Onun dostu ancak Rezza Zarrap gibi şarlatan zengin züppeleri. Yoksa gariban işçi ile ne işi olur onun. Birde merak ettiğim bir şey var ya bu AKP ye oy verenlerin içinden hiç hakkını savunacak işçi yokmu?. Herkes kaderine razımı? Tayyibi ve AKP yi savunacaklarına kendilerini savunsalar daha iyi olmazmı?

8
19
yanıtYanıtla
ademadm_antakya@hotmail.com:

Doğru söylemiş... Orası miting alanı mı? Cahiller defolun gidin yenikapıda tepinin bağırın taş atın :) başka halta yaramazsınız zaten siz.Cahiller sizi

13
14
yanıtYanıtla
EMREempeefekan@yandex.com:

HULOOGGGGGG

yanıt0
yanıt0
zarrabkutucuderindeniz2233@hotmail.com:

buda noter gibi tayyip nederse tekrarlıyo..kuzu postuna bürünmüş tilki bunlar..

16
8
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title