Haberler

Efkan Ala'nın Avukatından Suç Duyurusu

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın avukatı Muhsin Özyar, "Ala'nın VIP uçakları seçim döneminde kullandığı" iddiasına yer veren internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın avukatı Muhsin Özyar, "Ala'nın VIP uçakları seçim döneminde kullandığı" iddiasına yer veren internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Özyar, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir internet haber sitesinde "Efkan Ala'nın VIP uçakları seçim döneminde kullandığı ortaya çıktı" başlığıyla verilen haberin, Ala'nın kişilik haklarını doğrudan ve açıkça hedef aldığı ve tümüyle gerçek dışı olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yazının içeriği, baştan sona bir kurgu ve hayal ürünü sonucu hazırlanmış, belli odaklar tarafından kamuoyunu aldatmak amacıyla yürütülmeye çalışılan kara propagandanın seviyesiz bir örneği olup tamamı ile yalan ve alçakça yapılmış bir iftiradır. Söz konusu yalan haber nedeniyle tüm hukuki yollara müracaatların derhal yapıldığını ve özellikle haberi kaleme alan ve yayınlayan kişiler hakkında iftira maksatlı bu eylemleri nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Kaynak: AA / Güncel

Efkan Ala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title