Haberler

Efkan Ala: Millet, Hür İradesiyle Sandığa Gidiyor

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, 26'ncı Dönem Milletvekilleri Seçimleri için oyunu seçim bölgesi Bursa'da kullandı.

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, 26'ncı Dönem Milletvekilleri Seçimleri için oyunu seçim bölgesi Bursa'da kullandı. Daha sonra açıklama yapan Ala, "Millet hür iradesiyle sandığa gidiyor" dedi.

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 2'nci sıra milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Yavuzselim İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Sandık görevlileriyle tokalaşan Ala, bu kişilere başarı diledi. Kabinde oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Efkan Ala, şöyle dedi:

"Bugün 78 milyon sandık başına gidiyor. Bir şölen havası içinde seçimleri inşallah tamamlarız. Çünkü demokrasilerin seçim günleri şölenleridir. Millet hür iradesiyle sandığa gidiyor. Orada irade beyanında bulunuyor. Memleketin kiminle yöneteceğine karar veriyor. Çok kıymetli bir değerimiz. Memleketimize milletimize Bursa'mıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel işlere vesile olsun." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title