Haberler

Efes Kızları Fınal Four İçin Yarışıyor

Güncelleme:

Seçilmek için tüm basketbol severlerden destek bekliyor.

10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Londra'da gerçekleştirilecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four'da maçlara renk katacak, seyirciyi coşturacak "resmi dans ekibi", geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da halk oylamasının geçerli olduğu bir yarışma ile belirleniyor. Efes Pilsener'in sponsor olduğu "Efes Dance Square-Off" yarışmasında bu sezonun favorilerden birisi de Efes Kızları.

Efes Kızları'nı Final Four'da görmek isteyen basketbol severler http://efesdancesquareoff.euroleague.net/index.php/teams adresini ziyaret ederek oylarını kullanabiliyor ve Efes Kızları'na destek verebiliyor.

İnternet üzerinden yapılan oylamada Anadolu Efes, Cedevita Zagreb, Alba Berlin, Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv, Lietuvos Rytas, Unicaja Malaga, Bilbao Basket, CSKA Moskova, BC Khimki, Unics Kazan, Lokomotiv Kuban ve Spartak St. Petersburg olmak üzere toplam 14 takımın dans ekibi yarışıyor.

Üç etaptan oluşan elemelerin her etabında birinci çıkacak takım, 2012 yılının kazanan grubu Zalgiris Kaunas dans ekibi ile birlikte finalde yarışacak. Nisan ayı içerisinde Moskova'da düzenlenecek final sonrasında da Londra'daki Final Four'da gösteri yapacak olan "resmi dans grubu" belirlenecek.

Anadolu Efes Basketbol Takımı maçlarının devre aralarında ve molalarda takımı desteklemek, maçlara renk katmak ve seyirciyi coşturmak amacıyla kurulan "Efes Kızları" geçtiğimiz 10 sezon sonunda şovlarıyla basketbol seyircisini büyüleyerek bir ekol haline geldi. Efes Kızları 2012-13 sezonu kadrosu Ezgi Kıran, Sevda Kızılırmak, Fatoş Albayrak, Büşra Eyen, Fatma Şen, Nihal Öztürk, Berna Aksar, Tuğba İldiz, Pelin Sezişli, Tatyana Nakhodkina, Tuğçe Güder ve Demet Özdemir'den oluşuyor.

Oylama Takvimi:

2. Etap: 28 Ocak – 1 Şubat

3. Etap: 25 Şubat – 1 Mart

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Efes Square Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title