Haberler

Efendioğlu Köy Gezilerine Devam Ediyor

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Çamdere Köyünü ziyaret ederek köylüler ve öğrencilerle görüştü.

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Çamdere Köyünü ziyaret ederek köylüler ve öğrencilerle görüştü.

Kaymakam Tunahan Efendioğlu beraberinde İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ercan Işık ile birlikte Çamdere köyü ve köyde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Köy sakinleriyle bir araya gelip sorunlarını dinleyen Efendioğlu, Çamdere Köyünün ilçeye bağlı en büyük köy olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Efendioğlu, özellikle halı dokumacılığı ve el sanatının Çamdere'de yaygınlaşması için çalışmaların yapılması gerektiğini ve bu konuda Kaymakamlık olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Kaymakam Efendioğlu, Çamdere Köyü Anaokulu, ilk ve orta okulunu ve Çamdere Köyü'ne bağlı Hazaz Mezrasındaki Hazaz İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin seviyeleri ile TEOG sınavlarındaki durumları hakkında bilgi alan Efendioğlu, öğrencilerin ihtiyaçları için gerekli çalışmaların yapıldığını ve desteklerinin her zaman süreceğini belirterek, başarı çıtasının daha yükselmesi için öğrencilere tavsiyelerde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Işık Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title