Haberler

Efeler ve Germencik Ziraat Odası Üyelerine Üretici Kart Kolaylığı

DenizBank ile Efeler ve Germencik Ziraat Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde oda üyesi çiftçiler, tarım bankacılığı avantajlardan yararlanabilecek.

DenizBank ile Efeler ve Germencik Ziraat Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde oda üyesi çiftçiler, tarım bankacılığı avantajlardan yararlanabilecek.

Aydın Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Toplantısında gerçekleşen protokol törenine inasyon Toplantısına DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, DenizBank Aydın Bulvar Şube Müdürü İsmail Akbağ Deniz Bank Germencik Şube Müdürü Nafız Kavruk, DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Ömür Akbağ, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı,Germencik Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın ve Efeler, Bozdoğan, Çine, Karpuzlu, Germencik, İncirliova, Koçarlı, Köşk, Sultanhisar, Karacasu, Kuyucak, Nazilli, Buharkent, Söke ve Yenipazar Ziraat Odaları başkanları ile ildeki tüm DenizBank şube müdürleri katıldı.

Türkiye'de tarımın gelişmesi yönünde destek sağlamayı ilke edinen ve sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında sektörde birinci sırada bulunan DenizBank, tarımın modernizasyonuna destek vermek, üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

"DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRECEK"

DenizBank bu çerçevede, düzenlenen Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı'nda imzalanan işbirliği protokolünce, ildeki ziraat odalarına üye çiftçilere Üretici Kart tahsis ediyor. Üye çiftçiler, bu sayede DenizBank'ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile Ziraat Odaları'ndan yapacakları tarımsal girdi alışverişlerinde 4 ay vade 0 faizle yapma imkanına da sahip olacak.

İmzalanan toplu protokolün ardından bir konuşma yapan, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, "DenizBank olarak tarım sektörüne, faaliyet gösterdiğimiz topluma fayda sağlama misyonu çerçevesinde büyük önem atfediyoruz. Bu anlamda Türkiye tarımında başı çeken illerimizden biri olan, aynı zamanda Tarişbank'ın kurulduğu Aydın ilinin bizim için ayrı bir yeri ve önemi bulunuyor. DenizBank'ın tarım ile gönül bağı, 2002 yılında Tarişbank'ı satın alması ile başladı. Türkiye'nin sürdürülebilir geleceği için kritik önem atfettiği tarım sektöründe, Tarişbank'ın bilgi birikimini kendi tecrübesine ekleyerek, çiftçilerin hak ettikleri hizmeti almaları misyonuyla çalışmalarını şekillendirdi. Bu anlayışın bir sonucu olarak bugün itibarıyla Türkiye'de özel bankalar arasında tarımın finansmanında lider konuma erişti. İmzaladığımız bu protokol ile tarımın gelişimi için attığımız adımlara bir yenisini ekliyor. Aydın İli Ziraat Odası üyesi çiftçilerin DenizBank'ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanmalarına olanak sağlıyoruz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

SEKTÖRE ÖZEL ÜRETİCİ KART

Türkiye'de bir ilk olan Üretici Kart ile üreticiler; kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank'ın anlaşmalı üye işyerlerinden Üretici Kartları ile 6 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyor. DenizBank'ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinelerinden, ATM'lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyor.

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLAN "ÜRETİCİ KART" HAKKINDA

Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makineleri ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM'lerden nakit çekerek kullanabiliyor. Geri ödemeler ürünün hasat tarihinde yapılabiliyor. Nakit taşıma riskini ortadan kaldırıyor. Erken ödeme imkanı sunuyor. Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlıyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Anadolu Germencik Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title