Haberler

Efeler Belediye Meclisi Olan Üstü Toplandı

Efeler Belediye Meclisi olağanüstü gündem maddesini görüşmek üzere, Mesut Özakcan Başkanlığında toplandı.

Efeler Belediye Meclisi olağanüstü gündem maddesini görüşmek üzere, Mesut Özakcan Başkanlığında toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan; Soma'da yaşanan kömür madeni faciasında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet; yakınlarına ve tüm Ulusumuza başsağlığı diledi. Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Efeler Belediye Hizmet Binası yapılabilmesi için Aydın Belediyesi Meclisi tarafından alınan imar planı değişiklik kararına İl Özel İdaresinin yaptığı itirazı değerlendirmek üzere toplanan Efeler Belediye Meclisi ilk oturumunda gündem maddesini oy çokluğu ile imar komisyonuna sevk etti.Valilik ve İl Özel İdarenin itirazını görüşen meclis, konunun İmar komisyonunda incelenmesi için kısa bir ara verdi.

Gündem maddesinin incelemesini tamamlayan İmar Komisyonu, verdiği kararı meclise sundu. Yapılan oylamada, Efeler Belediye Hizmet Binasının yapımına yönelik olarak alınan Aydın Belediye Meclisi'nin 06 Mart 2014 tarih ve 73 sayılı Belediye Meclis kararının onaylandığı şekli ile kabulüne ve imar planı değişikliği için yapılan itirazın reddine oy çokluğu ile karar verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Aydın Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title