Haberler

    Efecan Dianzenza Kimdir?

    Efecan Dianzenza Kimdir?

    Efecan Dianzenza Kimdir? Efecan Dianzenza Survivor 2016 gönüllüler kadrosunda. Annesi Türk, babası british olan Efecan Dianzenza,14 Temmuz 1990 yılında Londra İngiltere'de dünyaya geldi. 3 yaşında Türkiye'ye adım attı ve çocukluğunu İzmir Karşıyaka' da geçirdi.

    9 yaşında Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında futbol oynamaya başladı. 14 yaşında Antalya Spor Kulübüne transfer oldu. Müziğe de arkadaşlar aracılığıyla Antalya'da merhaba dedi. Efecan Dianzenza Kimdir? Evine küçük çaplı stüdyo kurup yüzlerde şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı. Efecan Dianzenza Survivor 2016 gönüllüler 2 sene Antalya'da yaşadıktan sonra spor ve müzik hayatını İstanbul'da devam ettirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaştı.

    Efecan Dianzenza Survivor 2016 gönüllüler kadrosunda

    Efecan Dianzenza Kimdir? Bu süreçte müzik hayatını İstanbul'da underground anlamda devam ettirdi. Profesyonel anlamda gece kulüplerinde dj lik yapmaya başladı. Liseden mezun olunca üniversite sınavlarına girip Anadolu Üniversitesi'nde Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı ve futbolu bıraktı.

    Mister International Yarışmasında Efecan Türkiye'yi Temsil Ediyor.

    2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1.si olarak moda ve mankenlik sektörüne girmiş oldu. Hemen ardından Endonezya'da düzenlenen Mister İnternational yarışmasında dünya 6.sı oldu.

    Efecan Dianzenza Survivor 2016 gönüllüler kadrosunda yer alan Efecan aynı zamanda R&B müzikle uğraştığı ve melez olduğu için Türk basını ona yerli Will Smith adını yakıştırdı. Efecan Dianzenza Kimdir? Modellik hayatı sürerken Petek Dinçöz'ün sihirbaz adlı şarkısı için beraber kamera karşısına geçti. 2011'de çalışmasına başladığı Ruj İzi adlı single'ını 2012 yılında sevenleriyle buluşturup müzik hayatına gerçek anlamda merhaba diyecek.

    Survivor 2016 7 Şubat Pazar günü TV8 ekranlarında başlayacak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    İstanbul Antalya Türkiye Londra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title