Haberler

Efe Dağcılar Sezonu Açtı

Ödemişli Efe Dağcılar, Ege Bölgesi’nin batıya uzandığı son noktasında bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı Oluklu Kanyon’da doğa yürüyüşü yaparak sezonu açtı.

Ödemişli Efe Dağcılar, Ege Bölgesi'nin batıya uzandığı son noktasında bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı Oluklu Kanyon'da doğa yürüyüşü yaparak sezonu açtı.

12 Ekim 2014 Pazar günü Dilek Yarımadası Milli Parkı Oluklu Kanyon'a yapılan doğa yürüyüşünde; A grubuna İlhan Biçer, B grubuna da Mümtaz Saygı rehberlik yaptı.

Doğa yürüyüşü ile ilgili bilgi veren Saygı şunları söyledi: "Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık kolu olarak Ege Bölgesinin batıya uzandığı son noktada bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı Oluklu Kanyon'da doğa yürüyüşü yaparak sezonu açtık. Sezon açılışımızın ilk doğa yürüyüşünde yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Sabah saat 07.00'de Ödemiş Salı Pazarı önünden hareket ettik. Dilek Yarım Adası Milli Parkın'da saat 10.00'da iki grup halinde doğa yürüyüşüne başladık. A grubu toplam 10 km. yaklaşık 3 saat yürüyerek Kavaklıburun Koyu'na geldiler. B grubu olarak bizlerde, 18 km. yaklaşık 5 saat yürüyerek Kavaklıburun Koyu'na geldik. Havanın da güzel olmasından dolayı doğa yürüyüşünden sonra denizde yüzerek güzel bir hafta sonu geçirdik. Efe Dağcılık olarak bizlere destek veren belediye başkanımız sayın Mahmut Badem'e, Ödemiş Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Güler'e, sezonun bu ilk doğa yürüyüşüne katılan tüm Efe Dağcılık üyesi dağcılara ve doğaseverlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki etkinliklere tüm doğasever dostlarımızı bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title