Haberler

EEOSE Sakal Serumu ile Daha Gie Sakal ve Bıyıklar

Güncelleme:

Yukarı Sürsen Bıyık, Aşağı Sürsen Sakal..

Daha Gür Sakal ve Bıyıklar İçin EEOSE Sakal Serumu...

Erkekler için sakal ve bıyık kimi zaman imaj için "değişim aracı",kimi zaman "rahatlık göstergesi" kimi zaman ciltteki yara ve sivilceleri kapamak için "kamuflaj",kimi zaman "kadınlar tarafından beğenilme nedeni" ve "çekicilik" kimi zaman "daha olgun görünebilmenin çaresi" kimi zaman da "çocukluktan ergenliğe gecişin

ispatı" bir tür "erkekliğin simgesi" demektir.

Kısacası erkekler için sakal ve bıyıklarının sağlıklı ve gür olması önemlidir. EEOSE, sakal ve bıyıklarında problem yaşayan, seyrek, az ya da güçsüz olan, dönemsel olarak döküntü yaşayan beyler için yeni bir ürün çıkardı.

EEOSE Sakal Serumu…

Uzun klinik çalışmalar sonucu formüle edilen EEOSE Sakal Serumu, içeriğindeki Tribulus Terresteris, Peptide Complex ve GP4G sayesinde, seyrek,zayıf ve güçsüz bölgedeki kıl köklerini canlandırıyor, kıl miktarını artırarak kılları kuvvetlendiriyor ve uzamasını sağlıyor. Formülündeki Biotin, Isırganotu,Lavanta ve Adaçayı ekstreleri ile de kıl sağlığını koruyan ürünün içerisinde ciltteki yanma ve tahrişe karşı E Vitamini ve çok özel nemlendiriciler bulunuyor.

Fransız Dermscan Laboratuarları'nda dermatolojik olarak test edilen ve güvenlik değerlendirmeleri yapılan ürün, sakal ve bıyıkları besleyerek, ihtiyaç duydukları bakımı yapıyor. Günde sadece bir kez tıraş sonrası uygulanan serum, cildin derin epidermis tabakasına ulaşıp canlandırma etkisi yaratıyor. Sadece sakal ya da bıyık bırakılmak istenen bölgelerde kullanılması tavsiye ediliyor.

Tüm eczanelerde bulabileceğiniz EEOSE'nin yeni ürününün fiyatı ise 54 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title