Haberler

Edremitli Genç, Bonzai Kurbanı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 'bonzai' adlı sentetik uyuşturucuyu kullanan 28 yaşındaki Ufuk Kırtay, öldü.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 'bonzai' adlı sentetik uyuşturucuyu kullanan 28 yaşındaki Ufuk Kırtay, öldü. Kırtay ile birlikte komaya giren arkadaşı 23 yaşındaki Y.G.'nın ise kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

Edremit'in İstasyon Caddesi'nde dün saat 14.00 sıralarında kendinden geçmiş halde bulunan iki kişiyi görenler, sağlık ve polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Ufuk Kırtay ve Y.G.'yi yerde yatarken buldu. İki genç, çağrılan ambulanslara konulup, Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstlerinde bonzai adlı uyuşturucu madde bulunan gençlerden Ufuk Kırtay, öldü. Y.G.'nin sağlık durumu ise tedaviyle iyiye gitti, yoğun bakımdan çıktı. Yapılan tahlillerde iki gencin de 'bonzai' adlı uyuşturucu kullandığı belirlendi.

Ufuk Kırtay'ın cenazesi, bugün öğlende Edremit'in İbrahimce Camii'nde kılınan namazın ardından Edremit Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title