Haberler

Edremit-Yeniden "Yolumuzdan Döndürmeye Kimsenin Gücü Yetmeyecek"

CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın evine düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle basın açıklaması yaptı.

CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın evine düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle basın açıklaması yaptı. Belediye hizmet binası önündeki açıklama, miting havasında gerçekleşti. Yaklaşık bin kişinin katıldığı basın açıklamasında Başkan Saka, sevgi gösterileriyle karşılaştı. "Hainler bulunsun, hesap sorulsun", "Edremit seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılanan Başkan Saka, göreve başlarken bu tür olayların olabileceğini bildiklerini, bu tür saldırıların kendisini korkutmayacağını belirtti, "Edremit halkının da arkamızda durduğu müddetçe bu olaylarında üstesinden geleceğimizi biliyoruz. Bizi yolumuzundan döndürmeye kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

MAMASI KESİLEN KÖPEKLER HAVLAYACAK

Başkan Saka, "Maması kesilen köpekler havlayacak. Ama 'it ürüdü' diye biz yolumuzdan geri dönmeyi bırakın, it ürüdükçe itin üzerine daha fazla güçle, daha fazla hızla yürümeye devam edeceğiz. Kimse bizi bu yolumuzdan çevirmeye gücü yetmeyecek. Edremit'te sadece hak ve halk için belediyecilik yapacak bir kadro yola çıktık aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Edremitli'nin olan her şey yine sadece Edremitli'nin olacak ve bunu kimseye yedirmeyeceğiz. Bu tür ufak tefek olaylar bizim hızımızı kesemeyecek. Edremit'te, Edremitli'nin malı hak ve halk için harcanacak hale getirilecek. Rantın oluşması sadece Edremitli'nin lehine olacak. Üç beş tane köpeğe kesinlikle Edremit teslim edilmeyecek. Söz verdiğimiz gibi Edremitli'nin başını öne eğdirmeyecek, alnı yere düşürmeyeceğiz. Verdiğiniz destekten dolayı tüm Edremitliler'e teşekkür ediyorum. Sağlıkla mutlu günlerde, mutlu Edremitliler olarak daha iyi bir Edremit'te yaşayacağımız ortamı sağlayacağımızı bir kez daha tekrarlıyorum" diye konuştu.

DESTEK YAĞDI

Saldırı nedeniyle düzenlenen basın açıklamasına CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova ve Namık Havutça, Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Küçükkuyu'nun CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Kaz Dağı - Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, CHP'li birçok siyasetçi de katılıp, destek verdi. Basın açıklamasının ardından beraberindekilerle makamına geçen Başkan Saka'ya "Geçmiş olsun" dileklerini iletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kamil Saka Balıkesir Edremit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title