Haberler

Edremit Yardımseverler Derneği Eğitimde Hizmete Doymuyor

Edremit Yardımseverler Derneği, bir sınıfı baştan aşağı yenilerek eğitime olan desteğini sürdürdü.

Edremit Yardımseverler Derneği, bir sınıfı baştan aşağı yenilerek eğitime olan desteğini sürdürdü.

Yardımseverler Derneği Başkanı Nihal Molvalıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin seferber olduğu, örnek bir çalışma ile Burhaniye Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 2- D sınıfı baştan aşağı yenilendi.

Tabanından sırasına, perdesinden tahtasına varıncaya dek her şeyi yenilenerek tefriş edilen sınıfın açılışı da görkemli bir törenle yapıldı.

Açılış töreninde, sınıf annesi Hanife Elibol, veliler adına Belgin Arslan ve sınıf öğretmeni Fatma Kartoprak Altınsoy tarafından, Yardımsevenler Derneği Başkanı Nihal Molvalıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı şükran plaketi verilerek teşekkür edildi.

Dernek yetkililerine törende öğrencilerin adına da Tauna Arslan, tarafından çok daha iyi koşullarda eğitim yapma imkanı verilmesinden dolayı mutlulukları ifade edilerek çiçek takdim edildi. Yaklaşık 6 bin lira harcanarak modern hale getirilen sınıfa ise, ' Edremit Yardımseverler Derneği' adı verildi.

Yardımseverler Derneği Başkanı Nihal Molvalıoğlu, kısıtlı imkanlarına rağmen çocuklarımızın vatana millete daha faydalı fertlerin yetişmesi için, öncelikle onlara güzel ortamlar hazırlanması gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımızın ders yaptıkları alanlardan keyif alması ve sevebilmesi içinde mutlaka eğitim alınan mekanların güzel olması gerekmektedir. Bunun da öğrencilerin başarısını arttıracağına inanıyoruz"dedi.

Molvalıoğlu ve ekibi Edremit'te, diğer dalların yanısıra özellikle eğitime vermiş olduğu büyük katkılarla büyük alkış topluyor. Güzide dernek üyeleri, bursların yanı sıra ihtiyacı olan insanlarında yardıma koşması ile ilçede dikkat çekiyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title