Haberler

Edremit'te Sendikalardan Oturma Eylemi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde DİSK, KESK, Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Edremit Temsilciliği, Türk Tabipler Birliği Edremit Temsilciliği’nin katılımıyla Ankara’da yaşanan terör olayı sonrasında tepki için basın açıklaması ve oturma eylemi yapıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde DİSK, KESK, Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Edremit Temsilciliği, Türk Tabipler Birliği Edremit Temsilciliği'nin katılımıyla Ankara'da yaşanan terör olayı sonrasında tepki için basın açıklaması ve oturma eylemi yapıldı.

Edremit Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen sendika ve oda temsilcileri yaşanan terör olayı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada "Emek, Barış ve demokrasi mitingimizi kana bulayanlara sesleniyoruz. Bütün vahşetinize, bütün şiddetinize, bütün katliamlarınıza rağmen eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan vazgeçmeyeceğiz" denildi. Basın açıklaması sonrasında grup bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Emniyet güçlerinin basın açıklaması boyunca çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Tabipler Birliği Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title