Haberler

Edremit'te Eğitime Hayırsever Desteği

Balıkesir’in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iç tefrişatı ile Edremit Körfez Anadolu Lisesi’nin kantin yenilemesi işini hayırsever iş adamları gerçekleştirdi ve protokol mensuplarının katılımıyla tören düzenlendi.

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iç tefrişatı ile Edremit Körfez Anadolu Lisesi'nin kantin yenilemesi işini hayırsever iş adamları gerçekleştirdi ve protokol mensuplarının katılımıyla tören düzenlendi.

İlçede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olan Ahmet ve Mustafa Ergit isimli hayırsever kardeşler, yıllar önce mezun oldukları Edremit Körfez Anadolu Lisesi'ne modern bir kafeterya kazandırdı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iç tefrişatına katkı sağladı. Yaklaşık 100 bin lira harcanarak kullanıma sunulan kafeterya için okul bahçesinde açılış töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından müzik dinletisi yapılan programda, okul müdürü Sedat Avcı konuşma yaparak, hayırsever iş adamlarına, Edremit Kaymakamlığı'na, Edremit Belediyesi'ne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Okul idaresi tarafından, hayırsever iş adamlarına ve protokol mensuplarına teşekkür plaketleri ve çiçek takdim edildi. Açılış töreni öncesinde konuşma yapan Kaymakam Ali Sırmalı, hayırsever iş adamlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti ve öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra, kafeteryanın açılış kurdelesi kesildi ve protokol mensupları kafeteryayı gezdi. Modern şekilde dizayn edilen kafeteryada kütüphanenin de bulunması öğrencilerin beğenisini topladı. Yapılan ikramların ardından program son bulurken, protokol mensupları ve hayırseverler Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitti. Kaymakam Sırmalı, tefrişatı yapılan binada incelemede bulundu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, makamında hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi verdi.

Programa, Kaymakam Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, eğitimciler ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali Sırmalı Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title