Haberler

Edremit'te Belge Sevinci

Güncelleme:

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda, başarı göstererek mezun olan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından açılan kurslarda, başarı göstererek mezun olan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Yaşyer Mahallesi'nde belge dağıtım törenine, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, Mahalle Muhtarı Ahmet Kubaş, Yaşyer Camii İmam Hatip'i Necdet Cura, Ortaoba Eşref Kaya Okulu Müdürü Hasan Zörer, Merkez Müdür Yardımcısı Salih Saracoğlu, Faruk Acar, Usta Öğretici Fatma Kuday, kursiyerler ve mahalle halkı katıldı.

Törende konuşan merkez müdürü İsmail Damar, "Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak, 'Her Yerde Hayat Boyu Öğrenme' anlayışı içerisinde Yaşyer'de uzun bir aradan sonra muhtarımız, imam hatibimiz ve okul müdürümüzün destekleriyle 1 adet Bilgisayar Kullanımı, 2 adet Kur'an-ı Kerim (Elifba) Okuma, 2 adet Kur'an-ı Kerim Tecvidli Okuma, 1 adet Türk Halk Oyunları kursları açıldı. 6 kursumuza kayıt yaptıran 84 kursiyerimizden 76' sı belge almaya hak kazandı. Gece gündüz yağmur çamur demeden eğitim hizmetlerimizin insanımıza sunulmasında görev alan usta öğreticilerimiz Arif Ergün, Fatma Kuday, Reyhan Akay, Serhat Köse ye ve Yaşyer İlkokulu müdürümüz Cuma Kılıç, kendileri de aynı zamanda kursiyerler olan İmam Hatip Necdet Cura ve Muhtarımız Ahmet Kubaş a teşekkür ediyorum. Geçen dönemde ilk kez bir köyde kurduğumuz bilgisayar sınıfında 160 saatlik Bilgisayar Eğitimleri verilmiştir. Gelecek dönemde ihtiyaç hissedilen her alanda yeni kurslarda yine birlikte olmak istiyoruz." Dedi. Mahalle muhtarı Ahmet Kubaş ve ve imam hatip Necdet Cura ve kursiyerler Özellikle uzun süreli olan bu eğitimlerin mahallelerinde insanımızın ayağına getirilmiş olmasının insanımızı önemli bir külfetten kurtardığını ve teşvik ettiğini dile getirerek verilen eğitim hizmetlerinden dolayı yetkililere teşekkür ettiler. Gelecek dönemde de bu eğitimlerin devam ettirilmesini beklediklerini ifade ettiler. Kursiyerlerin hazırladığı ikramların ardından tören sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Faruk Acar Eşref Kaya Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title