Haberler

Edremit'te Başkan Kılıç, Kadıköy'de Halkla Kucaklaştı

Güncelleme:

Edremit Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, Kadıköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, Kadıköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Bir vatandaşın ise, 'Büyük şehir, büyük yıkım olur' şeklindeki konuşması ise geceye damgasını vurarak, büyük alkış aldı.

Faruk'un Kahvehanesi'nde konuşan Kılıç, "Görüyorum ki her köyde ve belde de aynı coşku var. Vatandaşlarımız bizlerin hizmetini istiyor. Kadıköy'ün efsane başkanı abim Sezgin İnan'a da hasret kalmışlar. Nasıl hasret kalmasınlar. Sezgin abim gece gündüz demeden Kadıköy halkı için her şeyini ortaya koymuş. Sezgin abimin döneminde Kadıköylüler birlik içinde yaşıyordu. Beraber sorunlara çözüm arıyorlardı. Bir iş yapılacaksa bir ucundan karşılıksız bir şekilde tutuyorlardı. Düğün salonu yapıldığında bütün Kadıköylüler ve MHP'liler el ele vererek yaptılar. Allahın izniyle 30 Mart seçimlerinde galip gelerek, özlenen MHP Belediyeciliği'ni Kadıköylülerle de yeniden buluşturacağız. Bunu hep birlikte başaracağız, bizler buna inanıyoruz. Sizde bize inanın"dedi.

Başkan Kılıç'ın konuşmasının ardından söz alan efsane başkan Sezgin İnan ise, "Artık burası gibi, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk'da mahalle oldu. Edremit çok büyüdü. Zaman akıllı olma zamanı. Balıkesir'de İsmail Ok'la, Edremit'te de Kılıç'la MHP bayrağımızı indirmeyeceğiz. Bu nedenle burada güvenilir kişileri seçelim ve sıhhat içerisinde yaşayalım. Biz hizmet için yine aday olduk. Çünkü Edremit'i çok seviyoruz, Edremit aşığıyız. Edremit'e zararı dokunacak insanlara bu memleketi bırakmayacağız"dedi. Ardından ise Nevzat Ergün, Bakir Arslan ve Mürteza Helvacıoğlu söz aldı. Toplantıda Hüseyin Kanık isimli bir vatandaş ise, "Büyükşehir demek büyük yıkım demektir. Halkın yıkımı demek. Bu vergileri bu insanlarımız ödeyemez" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tuncay Kılıç Kadıköy Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title