Haberler

Edremit'te Anlayan Telekom

Balıkesir'in Edremit ilçesinde de Telekom operatörü hizmet vermeye başladı.

Balıkesir ve Edremit Körfez ilçelerinde, hizmet verecek olan Anlayan Telekom, B.T.K.'dan Ulusal Sabit Telefon Hizmeti (STH) yetkilendirme lisansı alarak 'www.anlayan.com' web sitesi üzerinden çok hesaplı toplu sms hizmeti vermeye başladığını açıkladı.

Anlayan Telekom müdürü Murat Anlayan, "Ulusal bazda sunduğumuz hizmetlerde, öncelikli amacımız toplu sms hizmetini Balıkesir ve körfez ilçelerinde en uygun fiyat ile en hızlı şekilde sunmak istiyor ve bunu da başarı ile gerçekleştiriyoruz. Test aşamasına geçtiğimiz diğer hizmetimiz olan ses hizmetlerini tamamladığımızda ise isteyen abonelerimize 0850- 940 ile başlayan yeni numara tahsisi yanında mevcut sabit hatlarını bize taşıyarak da öncelikle sabit hat ücreti ödemeden yüzde 60'lara varan indirimle ekonomik telefon görüşmesi hizmetini sunmak istiyoruz. Edremitli olmamdan dolayı da bu bölgemizin ayrıcalığı olmalı. Şirket merkezimiz İstanbul olsa da; sadece seçkin kurum ve şirketlere sunduğumuz profesyonel hizmetlerimizden; bölgemizdeki kurum ve şirketler hatta kişilerin çok özel avantajlar ile bu mobil teknolojik gelişme ve hizmetleri takip edebilmesi öncelikli hedeflerimiz arasında olacak Bu konudaki alt yapı yatırımlarımız devam edecek"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title