Haberler

Edremit'te Amatör Denizciler Ehliyetlerini Aldı

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü EHEM tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Amatör Denizcilik ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü Sınavlarına Hazırlık Kurslarının ardından Edremit’te Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü Sınav hizmetlerini insanımızın ayağına getirerek her alanda insanımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen bir eğitim kurumu olduğunu bir kez daha gözler önüne seren EHEM de Amatör Denizcilere belgeleri dağıtıldı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü EHEM tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Amatör Denizcilik ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü Sınavlarına Hazırlık Kurslarının ardından Edremit'te Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü Sınav hizmetlerini insanımızın ayağına getirerek her alanda insanımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen bir eğitim kurumu olduğunu bir kez daha gözler önüne seren EHEM de Amatör Denizcilere belgeleri dağıtıldı.

Açılan kurslarla sınavlara hazırlanan 263 aday Edremit Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen Online sınavlarda ter dökmüştü. Belge almaya hak kazananlara belgeleri Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Alemizade Binasında düzenlenen törenle verildi. Merkez Müdürü İsmail Damar yaptığı açıklamada "Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak (EHEM) Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığımız yetki ile Amatör Denizcilik (ADB) ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü (KMT) sınavlarını ilçemizde, merkezimizde insanımızın ayağına getirmiş olduk hayırlı olsun" dedi. Belgelerini Amatör Denizciler ise verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüze ve merkezin değerli personeline ve kurslarda görev alan hocamıza teşekkür ediyoruz dediler. Ülkemiz genelinde belirlenen az sayıda liman başkanlıklarında gerçekleştirilen ve insanımıza hem mali açıdan hem de zaman açısından önemli bir yük getiren sınavların ilçemizde yapılıyor olması ilçe insanımız kadar Balıkesir ili genelinde ve sınav için çevre illerden gelen vatandaşlarımız içinde önemli bir hizmet olduğu, vatandaşlarımızı önemli ölçüde külfetten kurtardığı ifade edildi. Amatör Denizci Belgesi (ADB) Boyu 24 Metreye kadar olan tekneleri amatör maksatlarla ulusal veya uluslararası sularda kullanma ehliyeti, Kısa Mesafe Telsiz (KMT) Belgesi ise hem amatör denizciler hem de gemi adamları tarafından kullanılan ve teknelerde bulunan VHF telsiz cihazı kullanma ehliyeti olma özelliğini taşıyor. Yeni kurslar açılması için ön talep toplandığı ve makul bir sayıya ulaşılması halinde bu kursların ve sınavların tekrar yapılabileceği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Balıkesir Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title