Haberler

Edremit Modern ve Çağdaş Bir Kent İçin Hazırlanıyor

Edremit Belediyesi uzman kadro ve personeliyle, hazırlanan projelerini hayata geçiriyor.

Edremit Belediyesi uzman kadro ve personeliyle, hazırlanan projelerini hayata geçiriyor. Edremit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Edremit Belediyesi ve Edremit Ticaret Odası ortak girişimi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'na yapılan hibe başvurusu başarı ile sonuçlandı. Bu kapsamda Edremit'te bir hafta sürecek olan "Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi'ne" başladı. Eğitim sonunda oluşturulacak uzman kadro sayesinde, bölgemizde hem ekonomik kalkınmayı artıracak hem de sosyal yaşam kalitesini yükseltecek projelerin yapılması hedefleniyor.

Konuyla ilgili olarak bilgilerini belirten Başkan Kamil Saka;" her zaman konuşmalarımda belirtiğim gibi, tek bir hedefimiz ve amacımız var oda Edremit'i marka kent yapmaktır. Bu konuda tüm deneyimli personel ve çalışma arkadaşlarımızla, hedeflediğimiz yolda ilerlemeye devam ediyoruz, Edremit ticaret odası ve Belediyemiz ortak girişim Projeside bunlardan birisi, yürütülen eğitim çalışmalarının ardından, yetişen kadroyla, Edremit için güzel projelere imza atmış olacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title