Haberler

Edremit Lokantacılar Odası Genel Kurulu'nd Ağlatan Sevinç

Balıkesir’in Edremit Lokantacılar Odası, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkan Ali Şenol Sözer’e karşı 3 oy farkla, başkanlığı Aykut Dürüst seçimi kazandığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Balıkesir'in Edremit Lokantacılar Odası, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan Ali Şenol Sözer'e karşı 3 oy farkla, başkanlığı Aykut Dürüst seçimi kazandığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda, başkan Ali Şenol Sözer'e rakip olarak belediye meclis üyesi Aykut Dürüst çıktı.

Kongrede divan başkanlığına, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Etem Aykut Yenice seçilirken, başkan vekilliğine Necdet Erkan, divan üyeliklerine ise Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu ve Şahin Ünlü'den oluştu. Genel kurula oda üyelerinin ilgisi de yoğun oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kongrede, başkan Ali Şenol Sözer ve aday olan Aykut Dürüst'ün sert konuşmaları dikkat çekti.

394 üyeden 274 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1oy geçersiz sayılırken Ali Şenol Sözer'e 135, Aykut Dürüst'e ise 138 oy çıktı.

Dürüst'ün geçtiğimiz seçimlerde 1 farkla kaybettiği seçimleri bu kongrede, 3 oy farkla kazandı. Sonucu öğrenen Dürüst gözyaşlarına boğulurken, "Geçen seçimleri bir oyla kaybetmiştim. Şimdi ise 3 oy farkla kazandık. Allah verenden de, vermeyenden de razı olsun.Sizlere layık olmaya çalışacağım."dedi.

Aykut Dürüst'ün listesinde yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: "Ömer Osman Kısa, Hamdi Koykaç, Özer Tok, Yücel Söğüt, Gökhan Doğan ve Ekrem Köklü" Denetim Kurulu'nda ise, 'Mustafa İçelgüç, Gönül Aykuş ve Erol Çavdar' yer aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ali Şenol Türkiye Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title