Haberler

Edremit Körfezindeki Çorumlular Her Ay Bir Araya Geliyor

Balıkesir’in Körfez yöresindeki Çorumlular, Körfez Çorumlular Platformu çatısı altında bir araya gelirken, her ayın 19’unda buluşmayı da gelenek haline getirdi.

Balıkesir'in Körfez yöresindeki Çorumlular, Körfez Çorumlular Platformu çatısı altında bir araya gelirken, her ayın 19'unda buluşmayı da gelenek haline getirdi. İlçedeki bir lotanda bir araya gelen Çorumlular, sohbet edip dertleşirken, Platform Başkanı İsmail Eker, bütün hemşerilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduklarını söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde oturan Çorumlular, 4 yıl önce Körfez Çorumlular Platformu çatısı altında bir araya gelirken, her ayın 19'nda saat 19 da birlikte yemek yemeği de gelenek haline getirdi. Çeşitli meslek ve yaşlardan 70 Çorumlu vatandaş Burhaniye de bir lokantada bir araya geldi. Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, katılımcılara teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde bir araya geldiklerini anlattı. Her toplandıklarını anlatan Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker," Platformumuz 13 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. Bu 43.toplantımızı yapıyoruz. Bizim plaka numaramız 19 olduğu için her ayın 19'unda muhtelif yerlerde toplantılarımızı yapıyoruz. Toplantılarımızın amacı, birbirimizle dayanışmayı sağlamak. Birlik beraberlik içinde birbirimizi görmek. Sevinçli ve hüzünlü günlerimiz de birbirimizin yanında olmak. Bu güne kadar 4 tane iftar yemeği verdik. Bunun yanında birkaç üzüntülü günlerimiz oldu. Cenazelerimiz oldu. Onları memleketimize defnettik. Bunun yanında tekrar sevinçli günlerimiz oldu. Onların da yanında olduk. Hemşeri olarak ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Birlik beraberlik için de daha güçlü olacağımıza inanıyoruz" dedi. Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır da," Bu organizasyonu düzenleyen başta başkanımız İsmail Eker'e ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Güzel bir birliktelik de böyle güzel bir akşam da hemşerilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu keyfini yaşıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. Körfez Çorumlular Platformu Burhaniye Temsilcisi Sadi Akpınar ise," Çorumlular Burhaniye temsilciyim. Aslen Sungurluluyum. Her ayın 19'unda saat 19'da geleneksel olarak Çorumlu hemşerilerimizi bir araya toplamaktayız. Burhaniye de toplantılarımızın 4.yapmaktayız. Yaklaşık 4 yıldan beri devam eden toplantılarımızda bütün hemşerilerimizle bir araya gelmekteyiz. İyi günler de, kötü günlerde hemşerilerimizle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Hepsine ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Eker Balıkesir Burhaniye Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title