Haberler

Edremit Körfezi'nde Yerel Seçim Çalışmaları

Adaylar seçim gezilerini sürdürdü.

Ayvalık ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayı Rahmi Gençer, ilçenin ekonomik ve turistik açıdan gelişmesi için bir takım projeleri olduğunu söyledi.

Ayvalık tostçular çarşısını beraberindeki yaklaşık 150 kişi ile ziyaret eden Gençer, esnafın sorunlarını dinledi. Ardından kordonda iskelede bağlı bulunan büyük balıkçı teknelerinin personelini de ziyaret eden Gençer, burada da balıkçıların meseleleriyle yakından ilgileneceklerini, Ayvalık'ın turizmin yanında bir balıkçı kenti olarak ta anılması için bir dizi çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

-MHP Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, "Edremit'i kültür ve sanat şehri yapacağız"

MHP Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, yerel seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürdü.

Yaşyer, Çamlıbel ve Tahtakuşlar köylerinde yapılan gezilerde konuşan Tuncay Kılıç, "Milattan sonra Türkiye'de yapılan 7 bin 500 kişilik Edremit Amfi Tiyatrosu, en büyük Amfi Tiyatro olarak Edremit Körfezinde en büyük konserler, organizasyonlar ve tanıtımlar için kullanılacak en önemli yer olacaktır. Rahmetli Tuncel Kurtiz'in körfeze emeği çoktur. Bizde onun adını yaşatacak festivaller ve organizasyonlar yaparak, körfezin turizm anlamında önemli bir yer tutmasını sağlayacağız. Edremit'i kültür ve sanat şehri yapacağız. Köylerimizde turizm için butik otel projelerini hayata geçireceğiz. Bu sayede köylümüz kendi ürettiği zeytin, zeytin yağı, incir, çilek ve bal gibi ürünlerini doğrudan müşteriye satabilecektir." dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Körfezi Tuncay Kılıç Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title