Haberler

Edremit Körfezi'nde Bayram Tatili Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yollarda uzun kuyruklar oluşturan araçlar Çay bahçelerinde oturanlar Denize girenler Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşların adeta akın ettiği Kuzey Ege'nin gözde tatil bölgesi Edremit Körfezi'nde pek çok noktada trafikte yoğunluk yaşanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yollarda uzun kuyruklar oluşturan araçlar

Çay bahçelerinde oturanlar

Denize girenler Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşların adeta akın ettiği Kuzey Ege'nin gözde tatil bölgesi Edremit Körfezi'nde pek çok noktada trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Çanakkale-Edremit, Edremit-İzmir güzergahlarındaki E-87 karayolunda trafik, tatilin sonuna yaklaşılırken araç kalabalığı nedeniyle yavaş ilerliyor.

Polis ekipleri, özellikle Ayvalık ilçesindeki Cunda Adası ile Edremit ilçesi Akçay Mahallesi'nde bazı cadde ve sokakları araç girişine kapatarak, yığılmaların önüne geçmeye çalışıyor.

Tatil süresince yaklaşık 2 milyon 500 bin kişinin bulunduğu tahmin edilen Edremit Körfezi'ndeki Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinin sayfiye yerlerindeki çay bahçeleri ve plajlarda da aşırı kalabalık yüzünden yoğunluk oluştu. Çay bahçesi ve kafelerde oturacak yer bulamayan çok sayıda kişi, çimlerin üzerindeki gölgelik alanlarda serinlemeye ve dinlenmeye çalışıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Edremit Körfezi Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title