Haberler

Edremit İstasyon Caddesi Yenileniyor

Edremit Belediyesi tarafından ilçenin Çanakkale yönünden girişindeki Akçay Caddesi’nin yenilenmesinden sonra İzmir yolundan şehir merkezine kadar uzanan İstasyon Caddesi’nde yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.

Edremit Belediyesi tarafından ilçenin Çanakkale yönünden girişindeki Akçay Caddesi'nin yenilenmesinden sonra İzmir yolundan şehir merkezine kadar uzanan İstasyon Caddesi'nde yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.

İstasyon Caddesi, Soğuk Tulumba Köprüsü'nden başlayarak eski SSK Hastanesi önünden E-87 İzmir-Çanakkale Karayolu kavşağına kadar, Bülent Ecevit Caddesi ise Öğretmenevi kavşağına kadar baştan sona yenilenecek. Bu çalışmalar kapsamında İstasyon Caddesi ve bu caddeye bağlantılı Bülent Ecevit Caddesi, alt yapı sistemleri başta olmak üzere parke taş kaplamaları, kaldırım ve yeşil alan düzenlemeleri ile modern bir hale dönüştürülecek. İstasyon Caddesi ve bağlantılı olan Bülent Ecevit Caddesi'nde altyapı sistemlerine 500 metre uzunluğunda 600 milimetre korige yağmur suyu hattı döşenecek. Toplam 23 bin 265 metrekare kilitli parke taş kaplaması, 3 bin 150 metre yağmur suyu oluğu, 6 bin 485 metre refüj ve kaldırım bordürü kullanılacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçenin büyüyen ve gelişen yapısı ile büyük bir kent haline dönüştüğünü belirterek, yıllardır çözülemeyen sorunları ortadan kaldırdıklarını, çağdaş ve modern bir kent yaratabilmek için yeni projeleri hayata geçirmeye başladıklarını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Çanakkale İzmir Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title