Haberler

Edremit'e 2 Yeni Mavi Bayrak

Balıkesir’in Edremit ilçesine 2 yeni mavi bayrak verildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesine 2 yeni mavi bayrak verildi. Balıkesir ilinde Edremit Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye ilçelerini kapsayan Edremit Körfezi'nde bu yıl 18 mavi bayrak dalgalanırken il genelinde 22 bayrak dalgalanıyor.

Edremit'teki Altınoluk Antandros Plajı ve Özdemir Kent Plajlarına, "mavi bayrak" düzenlenen tören ile takıldı

Türkiye Mavi Bayrak Programı Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Mustafa Karataş, burada yaptığı konuşmada, "Bizi üçüncü sırada Yunanistan takip ediyor. Umarım seneye sayıyı daha da artıracağız. Konu sadece Edremit, Burhaniye konusu değildir. Konu Edremit Körfezi konusudur. Geçen yıldan bu yana Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından burada çok önemli adımlar atıldı, çok önemli gelişmeler sağlandı. Gelecek yıldan itibaren kaybettiğimiz, mavi bayrak alamadığımız yerleri yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Bunun için de sadece biraz çabaya ihtiyacımız var."

Kuzey Ege bölgesinde Aydın ilinde 31, Balıkesir'de 22, Çanakkale'de 10 ve İzmir'de 47 mavi bayrak bulunuyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Körfezi Burhaniye Balıkesir Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title