Haberler

Edremit-dusseldorf Uçuşları Başladı

Balıkesir’in Edremit ilçesi ile Almanya’nın Düsseldorf kentine tarifeli uçuşlar başladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Almanya'nın Düsseldorf kentine tarifeli uçuşlar başladı. Öger Türk Tur tarafından gerçekleşen uçuşlara ilk günden büyük ilgi oldu.

Geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl ikincisi sezonuna başlayan Edremit - Düsseldorf seferleri başladı. Düzenlenen ilk seferde 114 yolcu Almanya'dan Edremit'e gelirken, dönüş seferinde ise 74 yolcu yer aldı. Airbus A 319 tipi uçaklar ile yapılan operasyon hakkında bilgi veren Öger Türk Tur Bölge Müdürü Anıl Kuşçuoğlu Türk-Alman Sivil Havacılığı'nda birçok alanda yeni ufuklar açan ve standartlarını daima kaliteden yana belirleyen Öger Türk Tur, 1969 yılından bugüne Almanya'yı Türkiye'nin en yakın

komşusu haline getirmek için birçok ilke imza attığını ifade ederek "Geçen yıl bu başarılarımıza bir yenisini eklemek için başlatmış olduğumuz Düsseldorf - Edremit Koca Seyit (EDO) direkt seferlerinin 2. yılını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni sezona 30 Mart tarihinde başlayacak olan Düsseldorf - Edremit Koca Seyit (EDO) karşılıklı direkt uçuşlarımız, 19 Ekim tarihine kadar vatandaşlarımıza her zamanki gibi konforlu bir seyahatin inceliklerini sunacak. Gurbetçilerimiz; Balıkesir, Edremit, Akçay, Ayvalık, Burhaniye ve Balıkesir'in diğer ilçelerine diledikleri zaman ister tatil, ister gezi, isterse de aile ziyareti için rahatça ulaşmanın keyfini yaşayacak." Dedi.

Kuşçuoğlu "Her Pazartesi günü Düsseldorf'tan 10.15'de, Edremit Koca Seyit Havalimanı'ndan da 15.05'te gerçekleştirilecek olan karşılıklı direkt uçuşlarımızda 30 kg (maksimum iki parça) serbest yük hakkı ile özgürce uçabilmenin keyfini sürecek gurbetçilerimize şimdiden iyi yolculuklar ve bol güneşli

tatiller diliyoruz."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Düsselldorf Balıkesir Almanya Edremit Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

Necdet Topçu:

Bölge için iyi bir haber zaman içinde uçuş Avrupa ağı gelişirse seviniriz.

0
0
yanıtYanıtla
derya akinmobilWeb@haberler.com:

Cok guzel frankfurt edremit ucuslari bir an gerceklesmesini bizde dort gozle bekliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title