Haberler

Edremit Belediyespor Yönetiminde 4 İstifa

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Edremit Belediyespor'un yeni yönetim listesinde bulunan AK Partili 4 Belediye Meclis Üyesi, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Edremit Belediye spor'un yeni yönetim listesinde bulunan AK Partili 4 Belediye Meclis Üyesi, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı binasında öğle saatlerinde gerçekleştirilen basın toplantısına katılan AK Partili 4 Belediye Meclis Üyesi, Edremit Belediye spor Yönetim Kurulu'ndaki görevlerinden istifa ettiklerini, yaptıkları yazılı açıklama ile duyurdu. Belediye Meclis Üyeleri Ümit Haluk Şengül, Ahmet Haldun Sümerkan ile Mustafa Çakmakçı ve kendi adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan Ahmet Kaynak, "Bu basın açıklamasını siz değerli Edremit halkının ve Edremit spor'a gönül verenlerin bilgilenmesi ve gerçeği bilmesi adına yapma gereği duyduk. 21 Haziran 2012 tarihinde yapılan Edremit spor'un genel kuruluna katıldığımızda yönetim kurulu listesinde ismimizin olduğunu gördük. Bunun üzerine divan başkanlığına işlerimizin yoğunluğu ve spor kulüplerinin yönetimi konusunda bilgi sahibi olmadığımız için faydalı olamayacağımızı, katkı sağlayamayacağımızı, bu nedenlerle yönetimde görev alamayacağımızı belirten dilekçemizi sunduk. Genel kurul, bu gelişmeler üzerine 1 hafta sonraya ertelendi. Ancak 28 Haziran 2012 tarihinde ikinci kez yapılan genel kurula katılmadığımız halde hiçbir bilgimiz ve olurumuz olmadan yeniden aday gösterilip seçildiğimizi öğrendik. Faydalı olamayacağımız, katkı sağlayamayacağımız kurum e kuruluşlarda görev almama ilkesini benimsemiş kişiler olarak Edremit Belediyespor Kulübü Yönetimi'nde görev almamızın uygun olmayacağına karar verdik. Bu nedenle Edremit Belediyespor Kulübü Yönetimi'nden istifa ediyoruz. Bu istifalarımızın siyasi bir karar olarak alınmadığı bilinmelidir. Çünkü aynı siyasi parti içinde bulunan 2 meclis üyesi arkadaşımız yönetim kurulu yedek üyeliklerine devam etmektedir. Edremit Belediyespor Kulübü'ne bu güne kadar vermiş olduğumuz desteği maddi manevi sürdüreceğimizin bilinmesini isteriz. Edremit halkının ve Edremitspor'a gönül verenlerin bu konuda sağduyulu olacağına inanıyor, saygılar sunuyoruz" dedi.

Toplantıda, Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu'nda AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Aykut Dürüst ve Şaban Çandır'ın istifa etmeyerek görevlerine devam ettikleri vurgulandı.

(SŞ)

05.07.2012 15: 39: 17

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyespor Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title