Haberler

Edremit Belediyesi'nin İnternet Sitesi Yenilendi

Edremit Belediyesi'nin internet sitesi yenilendi. Yenilenen hali ile Türkiye'de ki belediyeler içerisinde mobil cihazlara uyumlu ilk internet sitesi olma özelliğini taşıyan edremeit.bel.tr adresi üzerinden e-belediye uygulaması kapsamında online ödeme yapılmaya başlandı.

Edremit Belediyesi'nin www.edremit.bel.tr adresinde bulunan resmi internet sitesi yenilendi. Yenilenen internet sitesinde e-belediye uygulaması kapsamında online olarak kredi kartı ile borç ödeme işlemlerini yapılmaya başlandı. Belediye Meclis Salonu'nda yeni internet sitesinin tanıtımı nedeniyle yapılan toplantıda ilk olarak Belediye Sosyal Medya görevlisi Okay Önder tarafından Belediye 2015 yılı hizmet manifestosu okundu. Ardından Bilgi İşlem Müdürü İlhan Konak, Türkiye'de ki belediyeler içerisinde mobil cihazlara uyumlu ilk internet sitesi olduğunu belirterek internet sitesinin özelliklerini anlattı. Ardından e-belediye kapsamında ilk online borç ödeme işlemi Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Çevre Temizlik Vergisi ödenerek yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yerel yönetim olarak şeffaflığa çok önem verdiklerini belirterek, "Şeffaflıktan yalnızca, doğru yoldan sapanlar korkarlar. Biz yaptığımız tüm iş ve işlemlerin halkımız tarafından görülüp takip edilmesini arzuluyoruz. Bu kapsamda internet sitesi üzerinden vatandaşlarımız tüm iş ve işlemlerini kolaylıkla yapabilecekler. Bu uygulamaların sağlıklı bir şekilde işlerlik kazanmasından sonra yine internet ortamında vatandaşlarımız belediyenin nereden kaç liraya mal aldığını, nereye ne ödeme yaptığı gibi iş ve işlemlerini tüm şeffaflığı ile görebilecekleri sistemi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Başkan Saka, "Belediye olarak yenilikleri ve günümüz teknolojilerini yakından takip ediyor ve her çalışmamızda buna paralel hareket etmeye özen gösteriyoruz. Büyük bir kent haline gelen Edremit'imize yakışır, çağdaş ve modern bir web sitesi hazırlama amacıyla yola çıktığımızda personelime "Edremit'in her bir özelliğini iyi anlatan, içerisinde ilkleri barındıran, her cihaz ve platformdan giriş imkanı sunan bir web sitesi hazırlayalım" demiştim. Arkadaşlarımızın uzun ve meşakkatli uğraşları sonucunda bugün hayata geçireceğimiz yeni web sitemizle birlikte, belediyemizle ilgili işlemlerin büyük bir bölümü artık belediyemize gelmeden internet üzerinden sağlanmaya başlandı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Kamil Saka Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title