Haberler

Edremit Belediyesi'nde Görev Müberra Uyar'da

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın belediye hizmetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere şehir dışına çıkması nedeniyle yerine CHP’li Belediye Meclis Üyesi Müberra Uyar Karaca vekalet ediyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın belediye hizmetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere şehir dışına çıkması nedeniyle yerine CHP'li Belediye Meclis Üyesi Müberra Uyar Karaca vekalet ediyor. Kadınlar Günü'nde kutlanacağı hafta sonu göreve vekalet edecek olan Karaca, "Başkanımızın yokluğunu aratmadan kısa süreliğine de olsa hizmet etmenin onurunu yaşıyorum" dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye hizmetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere şehir dışına çıktı. Başkan Saka, şehir dışına çıkarken yerine Belediye Başkan Vekili olarak CHP'li Belediye Meclis Üyesi Müberra Uyar Karaca'yı bıraktı. Kadınlar Gününün kutlanacağı hafta sonunda göreve vekalete edecek olan Karaca, "Kısa süreliğine de olsa vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Belediye Başkanımız Kamil Saka'nın yokluğunu aratmadan tüm iş ve işlemleri aksatmadan yerine getirmeye çalışacağım. Bu görevi Kadınlar Gününün kutlanacağı hafta sonuna yerine getirmekten ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Kamil Saka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title