Haberler

Edremit Belediyesi, 2015 Faaliyet Raporunu Açıkladı

Edremit Belediyesi 2015 yılı çalışma sezonu boyunca yürüttüğü faaliyetleri ve yıllık bütçesini düzenlediği toplantıyla kamuoyuna açıkladı.

Edremit Belediyesi 2015 yılı çalışma sezonu boyunca yürüttüğü faaliyetleri ve yıllık bütçesini düzenlediği toplantıyla kamuoyuna açıkladı.

Edremit Belediyesi Toplantı ve Konferans Salonundaki toplantıda konuşan Edremit Belediye Başkan Vekili Nurhayat Çelik, belediyeler olarak her koşulda halka hizmetten geri durmayacaklarını söyledi.

Çelik, "Bizler her yıl olduğu gibi bu yılda Edremit Belediyesi olarak bir önceki yılın faaliyetlerini ve bütçesini halka sunup, belediyemize gelen paranın son bir kuruşuna kadar gelir giderlerimizi halkımızla paylaşmayı esas bildik. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

Faaliyet raporları kapsamında Edremit Belediyesinin 2015 yıllı toplam geliri 23 milyon 754 bin 346 lira, yaptığı harcama tutarı ise 26 milyon 813 bin 441 lira olarak açıklandı. Açıklanan rakamlara göre belediyenin 3 milyon 59 bin 95 lira borcunun olduğu belirtildi.

Belediyenin bir yıllık çalışmalarını konu alan sinevizyon gösterimi ile son bulan toplantıya, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, ilçe belediye başkanları, DBP ve HDP il ve ilçe yöneticileri, Van TSO temsilcisi, sivil toplum kuruluşları ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edremit Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title