Haberler

Edremit Anadolu Öğretmen Lisesi İmaj Değiştirdi

Balıkesir’in Edremit Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yapılan dış cephe boya ve dekorasyon işleri tamamlandı ve okul, eğitim-öğretim yılının ikinci yarısına yeni bir çehre ile girdi.

Balıkesir'in Edremit Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yapılan dış cephe boya ve dekorasyon işleri tamamlandı ve okul, eğitim-öğretim yılının ikinci yarısına yeni bir çehre ile girdi.

Edremit Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Yusuf Söbüoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Söbüoğlu, "Okulumuzun yıpranan dış cephesi yapılan çalışmayla yeni bir görünüm kazandı. Öğretmen liselerinin renkleriyle boyanan okulumuzu çok beğenen öğrencilerimizin her alanda Edremit'in yüz akı olmaya devam edeceğine inanıyoruz. Bu çalışma esnasında desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve müdürümüz Atanur Çağlayan'a, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza ve başkanımız Kadir Yılmaz'a, adlarını tek tek sayamadığımız katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğrenciler ve velilerinin de yapılan çalışmalardan memnun oldukları gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title