Haberler

Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Programı Büyük Beğeni Topladı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Peygamberimizin dünyaya gelişinin 1444. Yılı nedeniyle Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Programı Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Çiğdem Biçer Çam ve Yasin Karadavut'un yaptığı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Adem Karakuş'un günün anlam ve önemini belirten etkili konuşması izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Programda Erol Yalavaç tarafından Kur-An'ı Kerim tilaveti, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) için Necip Fazıl Kısakürek tarafından yazılan Şarkımız şiiri Ceren Aydın ve Selimhan Şentürk tarafından, Nurullah Genç'in Yağmur şiiri Havva Ak ve Yunus Emre Korucu tarafından okundu. İHL Meslek Dersi Öğretmenleri Behiye Ceylan Uğuralp ve Mustafa Fındıkçı rehberliğinde öğrenciler tarafından hadis sunumu yapıldı. İHL Meslek Dersi Öğretmeni İbrahim Çetinkoz yönetiminde özenle seçilmiş olan musiki eserleri okul ilahi korosu tarafından izleyicilere sunuldu. Programda sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu tarafından verildi. Program Şevket Ziya Korkmaz'ın yaptığı duayla sona erdi. Ayrıca program kapsamında Şükrü Tunar Kültür Merkezi Galeri Salonunda sergilenen, İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Yasin Karadavut rehberliğinde öğrencilerin hazırladığı Hüsn-ü Hat ve Kaligrafi eserleri büyük beğeni topladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title