Haberler

Edosk Kano Branşında İlk Resmi Müsabakasına Katıldı

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) kano branşında ilk resmi müsabakasına katıldı.

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) kano branşında ilk resmi müsabakasına katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, EDOSK kano takımı Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Kupası'nda K1 ve K2 kategorilerinde mücadele verdi.

EDOSK üyeleri Mustafa Çelik ve Levent Serbest ile EDOSK gönüllüleri Ayten Serbest ve Erdal Dikmen'den oluşan EDOSK kano takımı, iki gün süren etkinliklerde ilk gün yedincilik, ikinci gün ise bireysel olarak altıncılık, takım halinde ise dokuzunculuk elde etti.

Açıklamada görüşlerine de yer verilen Çelik, Türkiye Kano Federasyonu'nun 2016 faaliyet takviminde yer alan Bodrum Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışması'nda Edirne'yi ve EDOSK'u temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Hem kulüp hem de bireysel anlamda ilk kez ulusal boyutta resmi bir müsabakaya katıldıklarını ve bunun için heyecanlı olduklarını ifade eden Çelik, "Tecrübesiz olarak katıldığımız yarışmalar bizler için iyi bir deneyim oldu. Kürsüye çıkamadık ancak onlarca sporcuyu geride bıraktık. Edirne'de Tunca ve Meriç nehirlerinin yanı sıra Süloğlu Barajı'nda yaptığımız antrenmanlarla inanıyorum ki ileri ki dönemlerde çok daha iyi işlere imza atacağız." ifadelerini kullandı.

EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gözet de EDOSK olarak bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Çelik Bodrum Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title