Haberler

Ediz Hun, Türkan Şoray ve Filiz Akın Yıllar Sonra Bir Arada

Güncelleme:

'Sofia Ormanları Yok Etmez' kampanyası ile ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Sanatçı ve Ekolog Ediz Hun'un, sanatçı dostları Türkan Şoray ve Filiz Akın gala gecesinde yanında oldu.

Gecenin ev sahipliğini yapan Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü gala gecesinde "Yeni reklam filmimizde değerli Sanatçı ve Ekolog Sayın Ediz Hun ile çalışma fırsatı yakaladık. Kendisinin çevre konusundaki duyarlılığı gerçekten hayranlık uyandırıyor. Kendisi ilk defa bir reklam filminde yer aldı. Ne mutlu bize ki o da bize kısmet oldu. Projemize gönülden inanarak yer aldığı için kendisine bir kez daha huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Gecede söz alan Ediz Hun: "Sanat camiasının sevilen bir ismi olarak, çeşitli projeler için birçok teklif alıyorum. Şimdiye kadar yapılan bu teklifleri açıkçası benimseyememiştim. Ancak Lila Kağıt gibi hammadde temininde bu derece hassasiyet ve titizlik gösteren bir kuruluşun, Türkiye'de ilk olan endüstriyel ağaç tarımı projesi içinde yer almak benim için gurur vesilesidir" dedi. İlk kez bir reklam filminde oynaması sebebiyle kendisi için çok önemli olan gecede Ediz Hun, sanatçı dostları Türkan Şoray ve Filiz Akın'a destekleri için teşekkürlerini sundu.

Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, davete katılarak projeye destek olan sanatçılara hayata geçirdikleri endüstriyel ağaç projesi içinde, 1000'er fidanlık endüstriyel ağacı ithaf etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkan Şoray Filiz Akın Ediz Hun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title