Haberler

Edirne Yeni Yıla Saraçlar'da Girecek

Edirne Belediyesi, yeni yıl coşkusunu Saraçlar Caddesi'ne taşıyor.

Edirne Belediyesi Basın Bürosu'ndan yağılan yazılı açıklamada, 31 Aralık akşamı saat 22.30-23.30 saatleri arasında Salih ve Fasıl Grubu, saat 23.30-01.00'de de Murat Önal&Best Project'in sahne alacağı bir yılbaşı eğlencesi düzenleneceği belirtildi. Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan havai fişek gösterilerinin de 25 Kasım Stadyumu'nda saat tam 00.00'da başlayacağı ifade edilirken, gösterilerin Saraçlar Caddesi'nden de izlenebileceği belirtildi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de yeni yıl mesajı yayınladı. Sedefçi, 2013 yılının tüm ulusa ve insanlığa barış, huzur, kardeşlik, mutluluk getirmesini dilediği mesajında, "Geride bıraktığımız 2012 yılı içerisinde hizmette olduğumuz önceki yıllar gibi Edirne halkından aldığımız destek ve güvenle yine sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Edirne'mizde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bizler Edirne Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl Edirne'de yaşayan insanımıza daha rahat, çağdaş, sorunsuz bir şehirde yaşayabilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik, çok çalıştık. Ülkemizde birçok belediyeye örnek teşkil eden projelere imza attık. Edirne'miz çok kısa zamanda bambaşka bir görünüme kavuştu. Artık anıt kent Edirne'miz bir turizm kenti ve festivaller kenti haline dönüştü. Sizlerin istediği bir kent yaratmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Siz Edirne halkına hizmet etmekten onur duymaktayım. ve 2013 yılında da yine aynı azim ve istekle çalışıp Edirne halkına hizmet etmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Her yeni yılda umudun ve iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığının altını çizen Belediye Başkanı Sedefçi, "2013 yılına çeşitli beklentiler ve umutlarla girilmektedir. Bunların en başında da ulusal bütünlüğümüz içerisinde ülkemizin kalkınması, refahı, huzuru, birliği ve dirliği gelmektedir. Diğer yandan dünyada ve özellikle ülkemizin de içinde bulunduğu bölgede yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşturulup, bütün insanlığın barış ve huzur içerisinde yaşaması en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi Yılbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title