Haberler

Edirne'ye Nakil Edilen Çakıcı'ya Alkışlı Karşılama

Güncelleme:

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne'deki F Tipi Cezaevine nakledildi.

Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, Edirne F Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Çakıcı'nın yakınları, dostları ve arkadaşları ring aracının cezaevine girişi sırasında alkışlarıyla destek oldu.

BEN ÇAKICI'NIN KAN KARDEŞİYİM"

Hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevinde tutulan Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne'deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine nakledildi. Tekirdağ'da cezaevinden ring aracına bindirilen Çakıcı'ya destek olmak için 50 kadar yakını, dostu ve arkadaşı Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi önüne geldi. Alaattin Çakıcı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen İsmail Güngör şöyle dedi:

"Ben Çakıcı'nın kan kardeşiyim, 7 yaşından beri beraberiz. Annemiz, babamız ayrı olsa bile öz kardeş gibiyiz. Tekirdağ'dan Edirne'ye nakil ediliyor. Bizde onu desteklemek için bekliyoruz. 20 ay sonra tahliye olunca bu memleket gerçek bir vatansevere kavuşacak."

2 YIL SONRA ÇIKACAK

Polis ve jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine getirilen Alaattin Çakıcı'nın bulunduğu aracın geçişi sırasında toplananlar alkışlarıyla destek verdi. Alaattin Çakıcı'nın avukatı Gökhan Kılıç, nakil kararının idareye ait olduğunu ifade ederek, "Çakıcı, 2018 yılının 10'ncu ayında cezaevinden çıkacak. Sevk nedeni bizden kaynaklı değil idarenin inisiyatifinde, kendi tasarrufu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adalet Bakanlığı Alaattin Çakıcı Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (120)

Urfa63Mobil-IOS:

Mafyayla gurur duyan kişiler varsa bi ülkede o ülke herşeye müstahaktır!

15
72
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜLER BU VATANIN SİGORTASIDIR:

Kurtlar Vadisindeki ''Çakır'' rolü Aladdin Çakıcı''dan esinlenmiştir. Polat Alemdar ise efsane Reisimiz ''Abdullah Çatlı''dan esinlenmiştir. Çakıcı ve Çatlı ermeni terör örgütü Asala''yı bitiren devletin özel ekibindendi.

22
62
yanıtYanıtla
TÜRK DÜŞMANLARINA:

Zafer; aç araştır o zaman lan

yanıt0
yanıt1
VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM:

inceldiği yerden kopsun lan kansa kan cansa can lan sizden korkan sizin gibi olsun dua ediyoruz iç savaş çıksın diye o zaman senin gibileri Türkiyeyi mezar etmezsek namerdiz yemin olsun ki Işid''i mumla arayacaksınız korkak iktidarın tavizleriyle şımardınız merak etmeyin alayınızla hesaplaşacağız Ülkücüler olaral

yanıt2
yanıt3
BARIŞ ÇAKICI61:

Şurada çakıcı reise dil uzatanları bulup cümle aleme ibret olsun diye kafalarına sıkacaksın ki anlasınlar kime kafa tuttuklarını

61
19
yanıtYanıtla
Barils:

Hadi yalaka

yanıt4
yanıt4
Ozan UludagliMobil-ANDROID:

uffff hepiniz boş kinuşuyosunuz en kral mafya babası sedat pekerdir

4
45
yanıtYanıtla
BURSALI TİMUR16:

Reis silahlı örgüt kur yeminle gözüm kapalı gelirim.

18
26
yanıtYanıtla
SİB0D:

Bursalı :) Baya güldürdün. Bülent ersoylar geldi aklıma :)

yanıt22
yanıt6
Vatansever:

Sadece medyadan tanıyorum ama tanıdıklarımın içinde en delikanlısı. Allah kurtarsın.

9
33
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title