Haberler

Edirne ve Tekirdağ'da 30 Ağustos Resepsiyonu İptal Edildi

Terör olayları nedeniyle Edirne ve Tekirdağ valilikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesi yapılması planlanan resepsiyonları iptal etti.

Terör olayları nedeniyle Edirne ve Tekirdağ valilikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesi yapılması planlanan resepsiyonları iptal etti.

Edirne Valiliği, 30 Ağustos gecesi yapılması planlanan resepsiyonun terör olayları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Vali Dursun Ali Şahin, terör olayları nedeniyle derin üzüntü yaşadıklarını ve her yıl yapılan resepsiyonun bu yıl iptal edildiğini ifade ederek, "Şehitlerimizin acısı bize bu kararı almaya yöneltti. Ülkede gerçekleşen üzücü terör hadiselerinden dolayı her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesinde düzenlenen resepsiyon bu yıl yapılmayacak. Terör olaylarından dolayı derin üzüntü yaşıyoruz. Maalesef çok üzücü olaylar. 30 Ağustos resepsiyonunu iptal ettik. O şehitlerimizin acısı bu kararı almamıza sebebiyet verdi. Üzüntümü bu şekilde paylaşmış oluyorum" dedi.

TEKİRDAĞ'DA DA İPTAL NEDENİ TERÖR

Tekirdağ Valiliği de internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun terör olayları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Valilik sitesinde duyuruda toplumsal duyarlılık vurgusu yapılırken şöyle denildi:

"Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen üzücü olaylar ve bu üzücü olayların neden olduğu toplumsal duyarlılıktan ötürü 30 Ağustos 2015 Pazar günü düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu iptal edilmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinleri kapsamında sadece resmi törenler icra edilecektir."

KIRKLARELİ'nde KONSER İPTAL

Kırklareli Valiliği ise, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Polis Sosyal Tesisleri'nde düzenleyeceği resepsiyonu iptal etmedi. Sadece Zafer Bayramı etkinleri kapsamında yapılması planlanan 'Atatürk'ün sevdiği şarkılar' konserini iptal edildi. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title