Haberler

Edirne Tarihi Köprüler Trafiğe Kapatıldı

Edirne'de şiddetli yağışların ardından taşan ve kent merkezini Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri saat 00.00'dan itibaren Kriz Merkezi kararıyla trafiğe kapatıldı.

Edirne'de şiddetli yağışların ardından taşan ve kent merkezini Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri saat 00.00'dan itibaren Kriz Merkezi kararıyla trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek güvenlik gerekçesiyle giriş bölümleri yoğun sularla dolan köprüden araçların ve yayaların geçişlerini durdurdu. Saat 00.00'a kadar araçlarıyla Karaağaç Mahallesi'ne gitmek isteyenlere izin verilirken, yayalar ise kepçeye bindirilerek karşı tarafa geçirildi.

GÜMRÜĞE ULAŞIM DA KAPANDI

Kent merkezinden Karaağaç Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan köprülerin trafiğe kapatılmasıyla birlikte Yunanistan'a açılan Pazarkule Sınır Kapısı'na ulaşım durdu. Yunanistan'a gitmek isteyenler ise İpsala Sınır Kapısı'na ve diğer gümrük kapılarına yönlendirildi. Devlet Su İşleri verilerine göre, Meriç Nehri'ndeki debi yükselişi sürüyor. Saat 22.00'da 1419 metreküp/saniye olan nehir debisi 2 saat içerisinde 1433'e yükseldi. Tunca Nehri'nde ise 436 olan nehir debisi 2 saatte 365'e geriledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Karaağaç Meriç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title