Haberler

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Trakya Üniversitesi (TÜ) Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni, Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi (TÜ) Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni, Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine TÜ Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı7nın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen'in göndermiş olduğu telgraflar okundu ardından okul birincisi Yasin Kasap bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende konuşan Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal, aileleri ve öğrencileri tebrik ederek, dünyadaki en pahalı yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. Doç. Dr. Ünal, mezun olan öğrencilerin iş hayatında dürüst, ahlaklı ve faydalı bireyler olarak çalışacaklarından emin olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük ise, Balkanların en büyük üniversitelerinden biri olan Trakya Üniversitesi'nin bu yılki ilk mezuniyet töreninde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyerek, mezun öğrencileri ve aileleri tebrik etti. Rektör Prof. Dr. Yörük, "Gelişen ve globalleşen dünyada sınırları kaldırın, yabancı dilinizi geliştirin ve Edirne'den aldığını tarih mirasını unutmayın. Girişimci yönünüzü ön plana çıkarak sadece iş arayan bireyler olmayın, kendi işinizi kurun. Bu anlamda Ülkemizin kaynakları sürekli olarak artıyor, siz de bu kaynaklardan yararlanın" dedi.

Öğrencileri ve velilerini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, okul birincisine ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden bu yıl mezun olan, oğlu da bu yıl işletme mezunu olacak Zeynep Dereli'ye tüm anneler adına mezuniyet belgesini ve hediyelerini verdi.

Ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol ve akademisyenler tarafından verildi. Mezuniyet töreni meslek andının okunması ile son buldu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Üniversitesi Yener Yörük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title