Haberler

Edirne Osb'ye Biyolojik Arıtma Tesisi Yapılacak

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaşanılabilir çevre için biyolojik arıtma Tesisi yapım projesi başlatıldı.

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaşanılabilir çevre için biyolojik arıtma Tesisi yapım projesi başlatıldı.

Edirne Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanarak destek almaya hak kazanan projenin sözleşmesi, valilikte düzenlenen toplantıda, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Edirne OSB Müdürü Murat Ilıcak tarafından imzalandı.

Vali Şahin, toplantının ardından yaptığı açıklamada, projenin OSB'ye katkı sağlayacağını söyledi. Projenin hayırlı olmasını dileyen Şahin, kente katkı sağlanması için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Mahmut Şahin ise Edirne OSB'nin lojistik avantajlarının olduğunu ifade etti.

Edirne OSB'nin bulunduğu konum dolayısıyla yatırımcılar için büyük bir avantaj olduğunu aktaran Şahin, "Bu avantajlara sahip bir OSB'nin altyapı ve üst yapı sorunlarını çözmüş olması gerekir ki yatırımcılar için de cazip olsun. Destek verdiğimiz bu projeyle Edirne OSB biyolojik arıtma tesisine kavuşacak. Böyle bir projeye destek verdiğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Şahin, TRAKYAKA'nın yaklaşık 665 bin liralık  destek sağlayacağı projenin 15 ayda tamamlanmasını planladıklarını aktardı.

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Dursun Ali Şahin Trakya Bölgesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title