Haberler

Edirne Kıbrıs Gazisi Yaptırdığı Apartmana '15 Temmuz Şehitler' Adını Verdi

Kıbrıs gazisi yaptırdığı apartmana '15 Temmuz Şehitler' adını verdiEDİRNE Muharip Gaziler Derneği 2'nci Başkanı ve Kıbrıs gazisi 62 yaşındaki Ahmet İsmailoğlu, darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için yaptırdığı binaya '15 Temmuz Şehitler Apartmanı' ismini verdi.

Kıbrıs gazisi yaptırdığı apartmana '15 Temmuz Şehitler' adını verdi

EDİRNE Muharip Gaziler Derneği 2'nci Başkanı ve Kıbrıs gazisi 62 yaşındaki Ahmet İsmailoğlu, darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için yaptırdığı binaya '15 Temmuz Şehitler Apartmanı' ismini verdi.

Edirne'de mütaahhit, Kıbrıs gazisi ve aynı zamanda Muharip Gaziler Derneği 2'nci Başkanı Ahmet İsmailoğlu, Abdurrahman Mahallesi'nde son yaptırdığı 5 katlı aparmana, '15 Temmuz Şehitler Apartmanı' ismini verdi. İsmailoğlu, şöyle dedi:

"15 Temmuz'da ihanet çetelerinin yaptıklarını unutmadık. O gece onlarca vatandaşımız şehit oldu. Onları unutmamalıyız, unutturmamalıyız. Bundan dolayı yapımını tamamladığım apartmanın adını onların anısını yaşatmak için 15 Temmuz Şehitler Apartmanı koydum. Bu binanın hemen bitişiğinde yaptığım apartmana da 'Gaziler Apartmanı' adını vermiştim. Edirne'nin yerel yöneticilerinden de, bulunduğumuz sokağın isminin 'Gaziler Sokağı' olarak koyulmasını talep ediyorum. Çünkü şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onların hatıralarını ilelebet yaşatmalıyız. Bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Eğer gerekirse bende bu vatan için seve seve canımı feda ederim."

Apartmanda oturanlar da ay- yıldız Türk bayrağı şeklinde tabelanın asıldığı '15 Temmuz Şehitler Apartmanı'nda oturmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Politika Güncel Haberler

title