Haberler

Edirne Kayıkla Cep Telefonu Kaçakçılığı Kayıkla Cep Telefonu Kaçakçılığı

Yunanistan'dan aldıkları cep telefonu ve otomobil parçalarını kayıkla Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye kaçak olarak getirdiği tespit edilen R.Z., İpsala'nın Yenikarpuzlu Beldesi'nde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yunanistan'dan aldıkları cep telefonu ve otomobil parçalarını kayıkla Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye kaçak olarak getirdiği tespit edilen R.Z., İpsala'nın Yenikarpuzlu Beldesi'nde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Kayık içerisindeki çuvallarda ise 2 bin 750 adet akıllı cep telefonu ile 110 adet otomobil parçası ele geçirildi.Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye kaçak olarak elektronik eşya getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Yunanistan sınırındaki İpsala İlçesi'ne bağlı Yenikarpuzlu Beldesi'nde denetimlerini arttıran jandarma ekipleri Yunanistan'dan, Türkiye'ye Meriç Nehri üzerinden kayıkla gelen R.A.?yı gözaltına aldı. Kayıktan indirilen 12 çuval içerisinde ise piyasa değeri 4 milyon lira olduğu belirtilen 2 bin 750 adet akıllı cep telefonu, 110 adet araç farı, stop lambası, yedek parça ve 320 bin adet sigara filtresi ele geçirildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Türkiye Meriç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title