Haberler

Edirne İl Mahalli Çevre Kurulu Toplantısı'nın Ardından

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Eski tip kömürler Keşan'a girecek.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Eski tip kömürler Keşan'a girecek. Keşanlıların da bu durum için bir şeyler yapması lazım. Bu havayı Edirneliler solumuyor, biz soluyoruz." dedi.

Özcan, gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Edirne İl Mahalli Çevre Kurulu Toplantısı'nda, SYDV tarafından dağıtılacak kömürlerin kalori ve kükürt oranlarının belirlenmesi için bazı kararlar alındığını belirtti.

Toplantıda alınan karara ilişkin üzüntü duyduğunu aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlara 4 bin kalori ve yüzde 3 kükürt oranından fazla olan kömürleri dağıtacaklar. İşin garip tarafı da dağıtılacak bu kömürler gelmiş. Paşayiğit Muhtarı bana 'Kömürleri nereye indirelim?' diye sordu. Her şey ayarlanmış. Sadece onay bekleniyormuş. Türkiye Kömür İşletmeleri de 12 Nisan'da alınan karara uygun kömürü Trakya'da bulamamış. Gerekçe olarak bunu söylediler. Ben şimdi kömür satanlara ne diyeceğim? Vatandaşlara bu durumu nasıl anlatacağım? Ben şimdi nasıl engel olacağım? Eski tip kömürler Keşan'a girecek. Keşanlıların da bu durum için bir şeyler yapması lazım. Bu havayı Edirneliler solumuyor, biz soluyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özcan Keşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title