Haberler

Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Ersan, İHA'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, İhlas Haber Ajansı Edirne İl Temsilcisi Koray Ustabaşı'na iade-i ziyarette bulundu.

Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, İhlas Haber Ajansı Edirne İl Temsilcisi Koray Ustabaşı'na iade-i ziyarette bulundu. Jandarma Albay Ersan, uyuşturucu ve göçmen kaçakçılığıyla mücadelelerinin 2015 yılında da artarak devam edeceğini söyledi.

İl Jandarma Komutanı Albay Ersan, Tekirdağ İl Jandarma Komutan Vekili olarak görev yaptığı sürede, İhlas Haber Ajansı Trakya Bölge Müdürü Murat Candan ve personeli ile sağladığı güzel ilişkileri Edirne'de de sürdürmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, İl Temsilcisi Ustabaşı'na görevinde başarılar diledi.

"UYUŞTURUCU VE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELEMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Ersan, Edirne'nin fiziki konumu nedeniyle ülke açısında stratejik öneme sahip olduğunu dile getirerek, "Edirne sahip olduğu kara sınır kapıları, Bulgaristan ve Yunanistan ülkelerine sınır konumunda bulunması münasebetiyle, hem göçmen kaçakçılığının hem de uyuşturucu ticaretinin önüne geçildiği stratejik bir kent durumunda. 2014 yılında göçmen kaçakçılığı ve uyuşturucuyla mücadelede göstermiş olduğumuz başarıları, 2015 yılında da katlayarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bölgemizde uyuşturucuyla mücadele ve yasa dışı yollarla Avrupa'ya gitmeye çalışan kaçak göçmen olaylarını sıklaştırdığımız çalışmalarımızla bu yıl yüzde otuz beş oranında azaltmayı başardık. Gerek kent merkezinde gerekse de ilçe ve köylerde denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Zehir tacirliği ve umut simsarlığı yapan kişilerin de tespiti noktasında şehirlerarası çalışmalarımız sık ve yoğun bir şekilde devam edecek. Edirne'nin yaşanılabilir, huzurlu ve güvenilir bir kent olma özelliğini korumak için elimizden gelenin de fazlasını yapmaya devam edeceğiz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Trakya Bölgesi Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title