Haberler

Edirne Halkının Milletvekillerinden Beklentileri Yüksek"

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, Edirne halkının milletvekillerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu bildirdi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, Edirne halkının milletvekillerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu bildirdi.

İnağ, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Edirne milletvekilleri Erdin Bircan, Okan Gaytancıoğlu ve AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir'e başarı diledi.

Milletvekillerinin kenti en iyi şekilde temsil edeceğini belirten İnağ, şunları kaydetti:

"Değerli milletvekillerimizin halihazırda var olan ve gelecekte ortaya çıkacak sorunların, taleplerin ve ihtiyaçların  takipçileri olup çözüm yolunda gösterecekleri gayrette şimdiden başarılar diliyorum. Edirne halkı olarak milletvekillerimizden beklentilerimiz çok yüksektir.

Seçimlerin ardından ortaya çıkan tablo çerçevesinde bir an önce yeni hükümetin kurularak ülkemizin içinde bulunduğu durağan durumdan çıkmasını umut ediyorum. Kurulacak güçlü bir hükümet ile ülkemizin daha da güçlenerek yarınlara emin adımlar ile yürüyeceğine inancımız tamdır."

Kaynak: AA / Yerel

Okan Gaytancıoğlu Erdin Bircan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title