Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol, kaldırım, yeşil alan ve parklarda yabancı otlarla mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına başladı.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamada, havaların ısınmasıyla bitkilerin büyüme dönemlerinin başladığına işaret edilerek, yabancı otların yol açtığı olumsuzlukların önlenmesi için ilaçlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Yabancı otlara mücadelede ilaçlamanın, hızlı ve pratik uygulama kolaylığıyla tercih edilen bir yöntem olduğu dile getirilen açıklamada, "İlaçların etkisini gösterebilmesi için hava sıcaklığının 8 dereceden az 25 dereceden fazla olmaması gerekir. Bu sebeple nisan, mayıs ayları ilaçlama yapılabilecek en uygun zamanlardır. Vatandaşların sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarının devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a mektup

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören Efe Şantay, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a mektup yazdı.

Kaleiçi Semti'nde oturan Efe, mahallelerinde bulunan çocuk parkının onarılmasını istedi.

Şentay, mektubunda "Ben Efe Şantay. Sizden bir ricam var. Ben Kaleiçi'nde oturuyorum ve aşağıdaki parkın oyuncakları kırık. Onların tamir edilmesini tarafınızdan rica ediyorum. 23 Nisan, bugün. Benim bu isteğimi yerine getirirseniz çok mutlu olacağım. Saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada mektubu gören Başkan Gürkan da Twitter hesabından "Elbette Efe'nin isteğini yerine getiririz." diyerek sö konusu çocuk parkının en kısa zamanda onarım çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title