Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar ve Havsa Kaymakamı Yunus Ataman, Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk'ü ziyaret etti.

Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar ve Havsa Kaymakamı Yunus Ataman, Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk'ü ziyaret etti.

Kaymakam Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçelerin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ataman ve Cankatar da Ataman'a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Ayçiçeği ekimi erken başladı

Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, bölgede ayçiçeği ekiminin başladığını bildirdi.

Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, hava ve toprak koşullarının iyi gitmesinden dolayı ekim döneminin erken başladığını belirtti.

Verimli ve sorunsuz bir yıl geçirmeyi hedeflediklerini belirten Ergin, "Hava şartlarının güzel gitmesinden dolayı bu yıl toprak ayçiçeği ekimi için yaklaşık 20-25 gün önceden tava geldi ve ekimler erken başladı. Çiftçilerimiz ayçiçeği tarlalarını ekmeye başladı. İnşallah sorunsuz bir ekim dönemi geçer. Bu yılki üretimden ümitliyiz. Çiftçimiz elinden gelenin en iyisini yapıyor. İnşallah güzel bir yıl geçiririz. Tüm çiftçilerimize 2017 tarım sezonu hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Halk oylamasına doğru

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına doğru köy ziyaretlerinin sürdüğünü bildirdi.

Akmeşe, yaptığı yazılı açıklamada, halk oylamasına ilişkin vatandaşları bilgilendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Akmeşe, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmak için halkımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın yaklaşımları bizleri mutlu ediyor. Milletimiz ve devletimiz için kararımız 'evet' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Şenol Öztürk Lalapaşa Havsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title